Prijave za Susret HKM 2012 u Sisku

 

Objavljeno 05.03.2012.

 

 

Dragi mladi, pozivamo vas da se do 30. ožujka prijavite za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Sisku 5. i 6. svibnja 2012. Prijaviti se možete svaki dan u sakristiji župne crkve nakon mise u 18 h, petkom nakon mise i križnog puta u 15 h te nedjeljom nakon mise u 8 h i u 11 h. Javite se časnoj sestri Bernardici ili vjeroučiteljici Mariji Kajbi.

Prilikom prijave potrebno je ostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, spol, datum rođenja, mobitel, e-mail, mjesto, župa) te donijeti 45 kn za majicu i materijale koje ćete dobiti uoči susreta. Prijaviti se mogu isključivo mladi od 16 do 29 godina. Organizator je dozvolio da se iznimno može prijaviti i manja skupina mladih aktivnih krizmanika koji još uvijek nisu napunili 16 godina, ali žarko žele sudjelovati na susretu i aktivni su u župi, bilo kao pjevači, čitači ili ministranti.

Više informacija o samom susretu možete saznati prateći službenu facebook stranicu susreta. Za sva dodatna pitanja slobodno pošaljite upit na e-mail bdm@zupa.pregrada.hr, javite se s pitanjem putem facebook stranice župe ili osobno voditeljima.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje