Veliko župno hodočašće u Rim

 

Objavljeno 30.01.2013.

 

 

Kao što smo najavili, povodom Godine vjere organiziramo veliko župno hodočašće u Rim, prijestolnicu Svetog Oca i apostolskih prvaka, sv. Petra i Pavla. Hodočašće će se održati u tjednu nakon Uskrsa, od 31. ožujka do 5. travnja 2013. Osim Vatikana i Rima, obići ćemo i Asiz i Orvieto.


"Svi putovi vode u Rim" uzrečica je koja će i Vas dovesti do "vječnog grada", a dolazeći u Rim stižemo na početke kršćanske vjere, povijesti i civilizacije. U Rimu dolazimo u dodir s vječnim i neprolaznim vrednotama, na grobovima apostolskih prvaka i tolikih mučenika za vjeru, a onda i znamenitostima za koje su umjetnici stoljećima živjeli i stvarali djela neprocjenjive vrijednosti te tako obnavljamo svoju dušu u molitvi i susretu s izvorima naše vjere!


Cijena puta iznosi 1.500 kn po osobi, a u cijenu je uključen prijevoz, smještaj u samostanu na bazi 3 polupansiona, putno osiguranje i sve ulaznice za predviđene lokalitete. Prijaviti se možete u sakristiji ili župnom uredu, a posebno i prvenstveno pozivamo mlade da se prijave i da ovo hodočašće obogati naše i njihovo zajedništvo u vjeri.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje