Predstavljanje novog župnika vlč. Mikeca

 

Objavljeno 26.08.2013.

 

 

U nedjelju 25. kolovoza 2013. službeno je predstavljen novi župnik u Pregradi. Već smo ranije spomenuli da je riječ o vlč. Ivanu Mikecu koji je stigao iz Župe sv. Ane iz Lobora, dok je naš dosadašnji upravitelj župe vlč. Vladimir Drnetić otišao u Lobor.


Na jutarnjoj misi vlč. Mikeca službeno je ispred župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća pozdravila gđa. Kancir. Na velikoj svečanoj misi u 11 h, koju je predvodio pomoćni biskup zagrebački Valentin Pozaić, novog župnika je ispred vjernika i mladih pozdravila vjeroučiteljica Ines Očko. Vlč. Mikec se zahvalio u prigodnom govoru, a posebno su ga na kraju mise pjesmom počastili njegovi bivši župljani iz Lobora koji su izveli nekoliko skladbi. Župniku se posebno zahvalio i donedavni načelnik općine Lobor g. Andrija Smetiško.


Sve župljane, pjevače, ministrante, čitače i mlade pozivamo da župnika vlč. Ivana Mikeca prihvate toplo i srdačno kao što su prihvatili vlč. Vladimira i vlč. Tomislava. Vjerujemo u nastavak uspješnog i plodnog pastoralnog djelovanja sviju nas zajedno uz vodstvo vlč. Ivana.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje