Održan 23. Susret zborova Krapinsko-zagorske županije

 

Objavljeno 19.10.2018.

 

 

U crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u nedjelju 14. listopada 2018. održan je 23. Susret zborova Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije.


Nastupilo je 14 zborova: "Salve Regina" iz Pregrade, Zbor mladih "Beate" glazbene družine Franjo Dugan iz Budinšćine, Ženski zbor KUD-a Bedekovčina, Zbor crkve svete Katarine iz Krapine, MVS KUD-a Lovro Ježek „Ježice“ iz Marije Bistrice, KUD Rikard Jorgovanić iz Huma na Sutli, Udruga Magdalenić iz Bedekovčine, KUD Ilirci Krapina, Mješoviti pjevački zbor KUD-a Zlatko Baloković iz Krapinskih Toplica, Ženski zbor KUD-a Sloboda iz Oroslavja, MPS Kraljevec na Sutli, Vokalni sastav Arete iz Konjščine, PZ Đuro Prejac iz Desinića i KUD „Naša Lipa“ Tuhelj.


Događanju je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek, a okupljenima je dobrodošlicu poželio i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj koji je istaknuo zadovoljstvo što se ovaj događaj već godinama održava u Zagorskoj katedrali te zahvalio Župi Pregrada i Kulturno umjetničkom društvu na njihovom angažmanu.


(Tekst preuzet s internet stranica Grada Pregrade)


Fotografije s događanja možete pogledati u našoj facebook galeriji.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje