Nova časna sestra, koja u službi zamjenjuje č.s. Bernardicu Jurić zove se Blaženka Rudić. Na službu u našu župu dolazi iz samostana na Korčuli, gdje je obavljala posao vjeroučiteljice i orguljašice. Rodom je iz Subotice (Vojvodina) i kao časna sestra djeluje trideset i tri godine.

" />

Časna sestra Blaženka predstavila se župnoj zajednici

 

Objavljeno 11.09.2019.

 

 

 


Nova časna sestra, koja u službi zamjenjuje č.s. Bernardicu Jurić zove se Blaženka Rudić. Na službu u našu župu dolazi iz samostana na Korčuli, gdje je obavljala posao vjeroučiteljice i orguljašice. Rodom je iz Subotice (Vojvodina) i kao časna sestra djeluje trideset i tri godine. Djelovala je na župi Krista Kralja u Zagrebu te u samostanu časnih sestara u Subotici, gdje je vršila službu priore tj. poglavarice samostana. Poslije službe u Subotici odlazi na Korčulu, gdje u samostanu u dva mandata biva izabranom za prioru korčulanskog dominikanskog samostana.
Na svetoj misi u proteklu nedjelju predstavila se župnoj zajednici, a riječi ohrabrenja uputila joj je i vrhovna poglavarica časnih sestara dominikanki, s. Jaka Vuco.


Novoj časnoj sestri Blaženki želimo puno uspjeha u povjerenom radu i molimo Božji blagoslov te zagovor Majke Božje da je prati u životu.


Fotografije možete pogledati u našoj facebook galeriji.


 


 

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje