Zahvalnice u Pregradi i Kostelu

 

Objavljeno 18.10.2020.

 

 

Protekli tjedan, na dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu (11. listopada 2020.) slavili smo svetu misu zahvalnicu za primljena dobročinstva, a osobito za dar plodova zemlje.  Svete mise slavile su se u župnoj crkvi u 8:00, 11:00 i 18:00 sati te tradicionalno u kapeli sv. Leonarda u Pregrada Vrhima (7:30, 9:00 i 11:00 sati). Svete mise služili su pregradski župnik Ivan Mikec i pater isusovac Mikolaj Martinjak. Na kraju svake svete mise uslijedio je zavjetni ophod oko glavnog oltara, kada su vjernici imali priliku uzeti blagoslovljenu jabuku. 


Sveta misa zahvalnica u Kostelu slavila se 18. Listopada, na dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu. Svete mise slavile su se u 9:30 i 11:00 sati, a predvodio ih je upravitelj župe Kostel Ivan Mikec. Vjernici su također imali priliku uzeti blagoslovljenu jabuku prilikom ophoda oko oltara.


Hvala patru Mikolaju na usrdnoj pomoći našoj župi i župniku u obavljanju pastoralnih događanja, a nadasve hvala svima vama, dragi vjernici, koji ste svojim prisutnošću i molitvom uputili hvalu Bogu za sva dobra koja nam je podao.


Fotografije možete pogledati u našoj facebook galeriji.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje