" />

Moliti smo za uspješnu novu školsku i akademsku godinu

 

Objavljeno 03.10.2022.

 

 

Na Dvadeset i sedmu nedjelju kroz godinu (2. listopada 2022.) u našoj župnoj crkvi molili smo blagoslov Duha Svetog za uspješnu predstojeću školsku i akademsku godinu. Svetu misu, koja je započela u 11 sati, predvodio je pater isusovac vlč. Mikolaj Martinjak, a svojim pjevanjem slavlje je uveličao zbor mladih "Kyrie".


Učenici su uz pomoć č.s. Blaženke pripremili prigodne recitacije, kao i molitve te prinos darova, u kojem su prinijeli osnovne potrepštine koje će im trebati tijekom godine - Kruh (hostije), Božju Riječ (Bibliju), udžbenike i torbu. Posebno zanimljiv prinos bio je i mobitel, o kojem danas često ovise i djeca u nižim razredima te je potrebno razborito korisitit se njime. Na kraju svete mise otpjevali smo odnosno izmolili zaziv Duha Svetoga.


Svim učenicima i studentima te njihovim učiteljima želimo obilje Božjeg blagoslova, plodne uzajamne suradnje i obogaćenja. Njihovim obiteljima, a posebice roditeljima hvala na svemu što čine za svoju djecu, a Bog neka ih obdari strpljenjem i ljubavlju prema djeci.


Fotografije možete pogledati u našoj facebook galeriji.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje